en helg i göteborg and some other stuff

Vart en ganska händelserik helg. Vart i göteborg med tjejerna - rosh:-(var ganska kul endå mycket sprit, slagsmål endel fint att titta på annars så hade jag hemlängtan redan klockan 1 haha snacka om inbiten thn bo:-) Våga inte dricka som jag brukar göra eftersom jag har vart sjuk hela veckan, och inte tagit min medicin som jag ska.

Har mått riktigt dåligt dom här dagarna, mycket att tänka på,med lala, G och den satans framtiden. Vart redan rätt låg näg när jag vaknade i morse, men ville inte visa för lala att jag var ledsen haram yani. Skulle till hjärntvåttaren idag, men då var hon sjuk, nu när jag behövde henne med satan. Så klart inte nog med det ringer BUP att vi ska ha ett sista mötet eftersom vi som föräldrar har rätt att veta vad dom ska säga till socialen, ha helt plösligt extra press från det hållet. KOmmer jag inte få en lung stund tills d skit mötet blir av.

Sedan har det vart extrem mycket med G. Bodde känslomässigt och annat skit. Jag har ju sakt till honom att han har en månad på sig att flytta in hos mig på ritkigt, annars gör jag slut. För efter så  här lång tid e det änna dags att nåt händer. Man blir ju inte yngre. VILl cokså gifta mig andra gången gillt och skaffa några syskon te lala innan jag blir 30. Just nu verkar den planen gå åt helvete. Iallefall men så har han vart lite off och sett så fundersam ut. Så jag kände att vu behövde sitta och prata lite. Så sa han att om han ska vara med mig, kan han glömma allt vad traditioner är som han har i sin familj. Och att han måste gå imot sin familj. och sånt e  ju skit jobbigt, det betyder att han måste göra exakt samma sak som jag gjorde när jag gifte mig första gången.

Eftersom jag muslim och han kristen så är det inte många på hans sida som skulle acceptera nåt sånt, och inte nog med det så har jag vart gift och har en dotter...what the fuck??så hans sa att han hade tänkt mycket för han tyckte inte att det var rätt varken mot mig eller mot honom, att dra ut på något om det inte skulle gå som vi vill att det ska göra. Och jag känner han bättre än någon hur han funderar och tänker. och jag vet nästan till 80 procent att han aldrig skulle göra det.
Han har inte det i sig, för han tänker ör mycket på vad alla andra säger.
Så nu känna det som jag går runt och väntar på att den sista lilla ska komma och vi gör slut. För jag tänker inte baka med mitt ultimatum hell noooo.
Har verkligen försökt att inte fälla en tår när han ser, men gick nästan åt pipan idag, men som tur var så skulle han gå. Som tur var såg inte lala det heller. Hon var mer upptagen med sin film.
Vet verkligen inte vad jag ska göra om han väljer att inte kämpa för våran skull. V fan gör man då?hur skyddar man sitt hjärta från att bli sårad på ett sånt sätt. Det är ju en helt annan sak om man gör slut för att man har problem eller nåt, men hur fan ofta gör man slut för att man har olika religoner. HALLÅ 2011 got damme:-(

nu ska jag kolla på sex and the city 2 och önska jag var samantha och lika cold harded bitch som hon.

ingen bra dag idag!

Känner att jag får ett frispel snart, va hos doktorn igår med magen, eftersom jag inte har kunnat äta nåt på nästan en vecka KUL!! har spytt oavbruttet. Jag svär jag kan ha vilken sjukdom som helst, förutom när det gäller magen. Asså det e skit jobbigt att inte kunna som en normal männinska. Det är ju en annan sak om du kanske har feber och inte känner av hungern. Men va typ "frisk" men inte kunna äta hmmm no thanks!! jo tydligen så har jag fått nått virus i magen, men trött som jag va glömde jag fråga varför jag har fått den, och varför. Vore ju ganska kul att veta ungefär hur länge man ska vara sjuk.
Jag som verkligen hade sett fram imot att åka te liseberg med gabi och sen på lördag gå ut med tjejerma i göteborg. Liseberg blir det nog inget av eftersom magen inte är okej än, börjar bli bättre men jag får ju behålla lite av maten iallefall.

Inte nog med den här skiten så har jag fuck så dåligt samvete när det gäller lilla Lala. Skulle ha haft henne hela helgen förra veckan men jag hade en sån satans migrän i 2 dagar så jag inte visste vad jag skulle ta mig till, så hon fick vara hos sin pappa. Sen skulle jag hämta henne på onsdagen men då spydde jag så det stod häliga till. Men sen på kvällen började jag känna mig lite bättre. så dum som jag va så ringde jag till lala för hon hade frågat sin pappa om jag kunde hämta henne på dagis. så jag hade lovat henne att att jag och gabi skulle hämta henne på dagis, och köpa en rosa cykel som hon ville ha. Aa det gick ju bra med det jag lovade:-(

så igår kände  jag att det blev lite för mycket, som vanligt så fick gabi bli min människla näsduk:-( känns dom jag fortgarande gör henne besviken, fast det inte alls är menningen. Det var inte så här som jag ville bli, när jag fick barn. Fortarande är jag rädd att hon kommer ihåg allt när hon blir stor, att jag gjorde henne besviken så många gånger. Sen när jag väll har bestämt mig för att göra nåt åt saken så händer d nåt igen som gör att jag mår skit, eller så blir jag sjuk. Helvete. Nu har jag inte sett henne på en vecka,, saknar henne så sjukt mycket. För hur kul är det för henne, om jag hämtar henne nu när jag e sju, och jag springer på toa var 10 sekund.
Ringde henne förut för att förklara att jag e sjuk, så hon inte har blivit allt för besviken. Men hon var så glad när hon prata med sin pappa, och vad han hade köpt till henne. Kändes som om hon inte alls hade saknat mig.

Neyse iallefal hoppas den här skiten försvinner snart,,så jag kan få en dag med lala denna helgen. Vi som alltid har Fredagsmys. ufff. Ibland känns det som jag har förlorat nåt som jag aldrig mera kommer att få tillbaka.. Känns som jag har förlorat en bit av lala med, på grund av alla inte så smarta valen.Det var ju jag som valde att vända hela henne sliv upp och ner, Och jag som gjorde att hon inte fick träffa sin pappa lika mycket. hmmm. Men kan barn verkligen komma ihåg från när dom är små varför mamma och pappa skilde sig??och varför man bråkade så mycket?
ehhh orka hoppas jag somnar snart

peace,love and respekt




spykalas.........

Haaa nu har jag spytt nästan konstant i 2 dagar, nu börjar jag bli lite halv grinig. Så jag kände att jag va tvungen att ringa till 1177.. Magsjuka haaa?så nu har jag druckit vätskersättning i 3 timmar börjar kännas lite bättre. men jag e ju hungrig, men vågar inte ätat nåt än..för orka spy IGEN.

AA just det ja celibatet höll i sig i en vecka:-))))))) men det hjälpte till att få lite mer av det jag vill ha. Som sakt man saknar ju inte kossan förren båset e tomt haha dvs man han inte år nån vagina så kanske han fattar att inte ta det för givet. så visst har han kommit över sin vagina fobi iallefall lite. Nu när jag endå har vart på krigstigen så har jag gett han 1 månad på sig att flytta in här på riktigt, inte sova här men ha sina kläder i sin lägenhet. Orka väbta på nåt. Lika bra att ta tjuren vi hornen och köra på:-)

Nu blir det att spela lite på facebook och sova...ska hämta min bebis på dagis imorrn och ta med henne med gabi och köpa sin cykel. Känns att det e lite dags att ställa barnvagnen hemma,, så hon får cykla till dagis:-)

peace, love & respekt


softis helg!!

godmorgon:-)

vakna precis upp med världens migrän och mår skit illa. satans.

igår fick jag springa upp ur sängen för min svägerska skulle köra mig och lillfisen till uddevalla för hon skulle kolla sinna ögon..som jag trodde sp blev det glasögon. så efter ha lämnat henne på dagis och gått hem och bytt om, så blev det stan för jag skulle till min psykolog och lillasyter fick följa med för jag vägra gå själv dit första gången.
ganska trevligt faktist, men jag hade tur det va samma psykolog som jag hade när jag var 20:-) kommer ganska bra överrens med henne. efter det blev det stan och till optikern och hämta några rosa och lila glasögon. "för det var orden av lala ros, lila eller Hallo kitty men dom hade inga sånna med katten så det fick bli vanliga

Jag e ju inte van att se henne i glasögon, men söt blev hon som vanligt:-) sen blev det en tripp till tatueraren för att kolla om man behövde boka tid för att perca sig:-)men det behövde man inte..fanken för tanken var att jag skulle boka tid så skulle sara vara tvungen att följa med..haaa där sprack min plan hihi

men det blir nog tungan endå för tydligen så gör det inte så ont för mann har inga nerver i mitten av tungan eller typ där d gör hål, men lite orolig för jag ska ju te göteborg hela helgen, kul att gå te liseberg med världens svullnaste tunga för med min otur blir den säkert d..eller så gör jag det efter gbg??hmmmm lite beslut ångest ju

har lite dåligt samvete för lala...gud vilken mamma klarar inte av en hel helg med sin egna dotter, menningen var att jag skulle ha henne hela helgen eftersom jag inte är hemma nästa helg, men hennes kusiner kom från göteborg och ville träffa henne, så menningen var att  jag skulle hämta henne kl 6, men jag mådde skit dåligt när jag vakna plus att medicinen som gör mig lung och stabil är slut så jag måste vänta tills tisdag för att hämta ut dom:-( men e ganska stolt över mig själv att jag har klarat i allefall några dagar utan dom:-)

På tisdag ska jag äntligen köpa lalas rosa cykel som hon vill ha:-)hon kommer bli så glad när hon ser den:-)

nu vänta jagr på att gabsan ska komma med maten mums pizza med räkor, köttfärs och champinjoner med vitlöksås hell yea!!

Punkt och slut!! "Gurkan" yahooo

Ångest, ångets:-(

ville verkligen inte gå upp ur sängen imorse. Har nåttt skit nu i 4 dagar,vill inte enns träffa kompisar, Inget verkar ju funka, inte enns mina mediciner. Men igår gjorde jag nått jätte dumt.  Jag tog mer än vad jag skulle göra. Doktorn sa 2 men det hjälper jun inget så jag tar lergigana 6 i vanligq.
men igår var det nog ganska mycket men en :-(hur dåsig som helst plust att ångesten inte ger med sig heller. Vill bara attt jag ska bli normal igen.
Men Gabi sa en jävla dålig grej, han sa om jag gör samma som förut med tabletterna så skulle han göra slut
BRA!!!!!!!!! sakt alltså fackfacet. Vem fan säger så till nån som redan mår dåligt. Jo han grrrrrrrrrrrrr

Imorrn blir det att åka te uddevallah med lala, för hon ska kolla sinna ögon. Hoppas inget fel med min lilla hjärtst.

As always: Följ ditt hjärta

godmorgon eller hur:-(

Sovit som en åsna vallah..mådde inte så bra igår ville bara gå och gömma mig under täcket så jag tog mina lugnande som vanligt några extra med vad helt borta när gabsan kom,,det var inte riktigt menningen men jag kunde knappt gå rackt eller prata riktigt..iallefall jag slapp ju känna det som jag inte ville känna. Ville bara var utvilad när jag skulle hämta lala idag..

Men tyvärr så gick inte det heller,hennes pappa ska till doktorn med henne halv 9 och jag ska vara där kvartt över 10. Så det blev ingen hämtning idag:-(väldigt besviken blev jag hade sett fram imot att hämta henne jättemycket jävla skit.

Så en sak till som har förstört min dag idag. Gabsan så klart. Vad e det med karlar att vara så rädda och försiktiga när det gäller deras familj??????

Han vet mycket väll att jag inte har nåt att göra och bara sitter hemma men endå säger han aldrig kom följ med nånstans och absolut inte när det gäller hans familj han som e hos sin syster varje dag notera då att hon är min granne??hallå?? Det är också en anledning till att jag har gått i celabat, ör att verkligen känna eter och veta om han är den rätta?för om han inte är det så inns det ju ingen anledning att vara tillsammans eller hur??trött jag blir.
en kan man verkligen veta om den man är tillsammans med,verkligen är den rätta? hmmmm det är ju en funderare. MEn sen vet jag inte om jag vill att det ska hända nåt? för hjärtat är fortfarande lite kluvet.
åååå orka sitta och analysera mer fuck it

as always FÖLJ DITT HJÄRTA!!


skit dag!!

Har verkligen mått skit idag,hade varken lust att vakna eller gå upp ur sängen. Har knappt sovit nåt på hela natten vaknat typ 100 gånger. Känner mig deppig och har inte lust med nåt. HAr suttit framför tv och datan hela dagen. Men har i allefall lyckats få i mig lite mat, men kastade hälften. Jag känner mig lite orolig inför imorgon,ska hämta lala på dagis klockan 3, vill inte må så här när hon är hemma, för hon märker med engång om något är fel på mig. Jag har berättat lite att jag e sjuk och att jag har ont i armen så hon ska förstå att mamma inte mår så bra. Men så klart har jag världens gulligaste dotter så hon sa

: mamma om jag var en doktor skulle jag laga din arm så du kan bli frisk:-)
hur söt får man vara?

Vill inte ta tabletter som jag har hemma..det enda dom gör är att få mig att sova,, men den känslan är så skön att slippa känna, slippa ta tag i det som är jobbigt. orka må så här hela tiden. Kan man inte alltid få må hyfsat bra?

En sak har jag funderat på?dåligt självförtroende  När jag var minde hade jag alltid dåligt självförtroende och kände mig inte omtyckt av nån, även om jag hade endel kompisar + min bästa kompis, som jag fortfarande är kompis med. ärligt talat så va jag inte fin alls, för när man såg dom andra tjejerna som fick alla killar och osv. Men jag vet själv att jag e snygg och ser bra ut men så fort jag mår dåligt så försvinner mitt självfötroende med engång men varför?
Men sen läste jag en sak i min ångestbok

 "
självförtroende kan variera beroende på omständigheterna eller den situation man befinner sig i. Det är fullt möjligt att ha ett bra förtroende för sig själv som yrkesman, men ha dålig tilltro till sitt värde som människa"
Kanske är de det som är problemet??uffffffffffffffffffffffffffff
orkaaaa jag får väll helt enkelt ta skiten och så om det hjälper iallefall lite.

som vanligt följ ditt hjärta



Celibat yahoo!!

Har haft en rolig dag med tjejerna igår, möte upp rosh på tågstationen som kom från malmö och sen hem till Maja som hade gjort tacos. Åt som en man yummii och jag som skulle banta så gick det med den bantningen BLÄ:-(

Jag har bestämt mig för en sak igår när jag vaknade. Jag ska stänga mina ben!!hell yeaaa alltså ingå celibat. Alltså inget sex whats so ever. Varför? joo istället för att lägga ner så mycket tid på att ha sex och tänka på sex, varför inte lägga ner den tiden på varandra?? Jag har vart tillsammans med Mr G i över ett år. Han har inte ändrat på sig värst mycket, utan det är mest jag. För det verkar som killar kommer undan med mycket, och sen ska vi vara nöjda och glada, tacka och ta i mot när vi väl får dreas uppmärksamhet. HELL NO!! Så när jag får som jag vill och lite förändringar/ ring av något slag då är han välkommen in i bastun " det fick jag höra av en tjejkompis att man kan kalla sin ponani:-)

Tydligen så är det värsta tränden att ingå avhållsamhet, Lady Gaga för att nämna någon.

Så nästa gång jag känner mig kåt och vill ha sex tänker jag duscha kallt, springa eller precis vad som helst utan självasta sexet. Får vi se hur det går. För nu är jag sjukt taggad.
Idag är det dag 4 utan sex.

Måste bara skriva en sista sak. Mr G fick lala att städa hela sitt rum innan hon skulle till sin pappa, det har aldrig hänt förut.
Saknar min lillfis jättemycket.

peace love and respekt

Dilba- im sorry

i painted a picture of you
your soul was red, and your mind was blue
destiny laid a light on my creation

this dream i had made
a slave of my passion
reality was always too far away
and we were happy
until it came too close one day

and sudden i faced
the truth of my dream
my love had only been a picture, a scene
i suppose i needed too believe
didn't want too see
you had never been close to me

im sorry, this illusion
has caused you a lot of pain
and i have no solution
i'll try to never be back again
i'm sorry

i painted a picture of youmy dream was a lie
and the lie became truth
reality held it's breath too long
it's disgusting what dreams can do to you

but i'm sorry, this illusion
has caused you a lot of pain
and i have no solution
i'll try to never be back again

im sorry, this illusion
has caused you a lot of pain
and i have no solution
i'll try to never be back again
i'm sorry
i'm sorry
i'm sorry
i'm sorry
I am....


by me

Det tog 2 sekunder för dig att komma in i mitt hjärta, men det kommer ta 2 evigheter att glömma dig.
tiden med dig var underbar, alla saker vi gjorde, alla saker du sa. Du fick mig att känna mig som den vackraste tjejen i världen i dina ögon
Såren som du lämnade kommer alltid finnas kvar.Dagen jag lämnade dig, lämnade jag kvar en bit av mitt hjärta, som alltid kommer vara din.


tuff shit!!!

Nu äntligen börjar jag må bättre,,men det kommer och går dom jävla panik attackerna. Men medicenerna hjälper jättbra men ibland inte alls. sen jag tog den så kallade "överdosen" på dom lungnade vågar jag inte ta dom så ofta som jag ska..det står ju vid behov men dom hjälper ju bara om man tar fler än va det står på burken hmmm3,

haft perfekt dagar med min dotter. både jag och hon har förändrats jätte mycket under dom här månaderna jag har vart sjuk och inte har träffat henne alls lika mycket..tänk själva från att ha enns barn varje dag nästan sen hon föddes till knappt en gpng i veckan????det känns verkligen så tomt hemma utan henne.. För varken jag eller nån annan tid på att leka med henne ör det gjorde hon ju så bra själv..dum som man e tänker man inte så långt när man själv e sjuk..man blir så egoistisk utan att enna tänka på det. ta i trä dom här senaste veckorna har jag och hon inte alls bråkat.
För att vara 4 år har hon en vilja som en tonåring,,så gud när hon blir så gammal eyvaaaa:-)
jag har slutat stressa med så nu kunde jag sitta med henne 3-4 timmar och pyssla även om det är hon som bestämmer så kan vi endå leka tillsammans utan att bråka som vi gjorde förut..

idag när hon vaknade hoppade hon i sängen tills jag vaknade och satte på barnprogrammet till henne som vanligt.. så jag kunde sova en stund till...men efter ett tag så ville hon att min sambo/särbo gabi skulle vaknahon sa kukliku klockan e 7 vakna annars år du inget kaffe:-)e så glad att dom två kommer överrens så bra som dom gör. det trodde jag inte att hon skulle göra effter Mr B.

barn har bättre minna än man tror. till och med jag blir förvånad. jag hade för 2 årsen ett förhållande med en kille som vi kallas Mr B massa problem med
knark och sånt men ångrar så klar inget tiden med han var absolut en av mitt livs bästa tid. och han var mitt livs största kärlek utan tvekan men även om jag har fått sår som kommer finnas kvar resten av mitt liv..
att lämna nån som man älskar så mycket e nog det svåraste jag har gjort i hela mitt liv..men det va nåt jag var tvungen att göra även för min egna del men också för min dotters skull.
men änn idag kommer hon ihåg honom, och det har fått mig att tänka på vad jag gör nu och vad jag säger för det kommer hon att komma ihåg länge.
derför gör det extra ont nu när jag inte mår så bra och inte kan ha henne dom 2 veckorna jag ska ha henne igentligen. Men jag e på väg tillbaka och det e ju det som e viktigast.

en önemli kizimdir....som jag brukar säga det personen som jag träffar får inte bara mig utan mitt lika paket lala också. kommer den personen inte överrens med henne så e det kört innan man redan har börjat med killen så är det.
kände att jag behövde skriva av mig lite så inte allt fyller på glaset så det rinner över igen. att gå in i väggen är en sak man bara vill göra en gång i livet.
som en kille kompis sa...att han skulle köpa ett hjälm till mig så jag inte slår i huvudet nästa gång jag går in i vägen hahha

Mitt motto: Följ ditt hjärta




RSS 2.0